Gi

Jesus kaller oss til å være gode forvaltere over alt det gode vi har fått av Gud, og det koster penger å drive kristen misjon, både i utlandet og i Hamar. Vil du være med å støtte arbeidet, kan du gi din gave på forskjellige måter (se oversikten under). Hvis du vil gi direkte til forsamlingens arbeid, kan du gi din gave til NLM Hamar Misjonsforsamlings konto i DNB: 1503.45.34133Takk for din gave!

Gi med 

Nå kan du gi med Vipps - rett fra mobilen din! Du kan laste ned App'en, søke opp "NLM Hamar", og "vipps'e" din gave til vår konto. Enkelt og greit. Velkommen til framtiden!

Her kan du laste ned app'en:
Vipps på Apple App Store
Vipps på Google Play
Vipps på Windows Phone Store

Gi med kort eller PayPal

Du kan også gi med kort. Fyll ut feltene under og før inn beløpet du vil gi i norske kroner under "Amount", så kommer din gave inn på vår konto. Tjenesten er levert av Stripe.com og er 100% trygg. Velg PayPal hvis du vil bruke det. 

Fast givertjeneste med skattefradrag

Vil du støtte arbeidet vårt fast? Nå kan vi tilby skattefradrag gjennom NLMs giverkontor. 

"Hamar-ordningen"

Vi har opprettet en ordning som innebærer at 40% av din faste gave til NLM blir tilbakeført til NLM Hamar Misjonsforsamling sin konto. Du får skattefradrag for hele gavebeløpet!

Hva gjør du for å komme i gang?
  1. Gå til skjemaet for registrering / endring av fast givertjeneste på www.nlm.no
  2. Velg "Jeg vil bli fast giver" hvis du ikke er det fra før. Hvis du er fast giver, velger du "Jeg vil endre min giveravtale". 
  3. Som giverordning velger du "Forsamlingsordning (Navn på forsamling i eget felt)"
  4. I feltet "Jeg vil godskrive..." skriver du "Hamar-ordningen" eller "NLM Hamar Misjonsforsamling". 
NB! Hvis du allerede er med på fast givertjeneste med godskriving til NLM Hamar Misjonsforsamling, må du aktivt velge forsamlingsordningen for å være med på den. Du kan selvfølgelig fortsette å bare godskrive som før, men da blir ikke noe tilbakeført til forsamlingsarbeidet lokalt. Du kan også fortsette å gi rett til forsamlingens konto, men da får du ikke skattefradrag for disse gavene. 

Ellers har vi kollekter på alle søndagsmøter, og du kan gi med kort eller kontanter. 

Det å være med i givertjenesten gjør at du får et eierforhold til arbeidet, noe som skaper større engasjement. Du skal vite at vi setter pris på hver som er med og løfter arbeidet - både i bønn og gjennom gaver. Tusen takk!

Mer om givertjeneste

Vi har lagt ut tre taler av Asbjørn Kvalbein som handler om forvaltning og givertjeneste. Her er det mye god undervisning som er verdt å få med seg.