Informasjon‎ > ‎Arkiv‎ > ‎

Barnas suksess-søndag

Barna er en viktig del av NLMs forsamling på Hamar. 1. mai var det barnas søndag og barna sto for hele søndagsmøtet i Misjonssenteret.

Av Ole Kristian Sameien
"David, David" var en av de nye sangene forsamlingen lærte på barnas søndagsmøte.
Solid forberedelse
Det var MAKS-klubben som hadde ansvaret for hele møtet denne søndagen. I mange dager hadde barna forberedt seg til oppgavene de hadde fått. Noen skulle lede og andre skulle være forsangere.

Barnas søndag begynte med oppmøte i Misjonssenteret klokken 12. Etter noen timer med øvelser og gjennomgang av programmet, gikk hele gjengen med barn og ledere for å spise pizza på byen. Det var en mett og fornøyd gjeng som tok turen videre til bowlinghallen. Der ble det kastet kuler så kjeglene spratt veggimellom.

Barna hadde kontrollen
Etter bowlingen var det møtetid. Lokalet ble snart fylt opp av forventingsfulle barn og voksne. Hele forsamlingen ble på myndig vis ledet av barna selv inn i flere fellessanger med bevegelser til. Noen var kjente – andre var helt nye. Alle innslagene hadde barna ansvar for.

Misjon hører med når forsamlingen samles. Denne søndagen var det barnas misjonsprosjekt i Indonesia som var i fokus. MAKS-klubben hadde før møtet samlet inn over 5000 kroner, noe barna var veldig fornøyde med. På møtet fikk også de voksne være med å gi kollekt, og ivrige kollektører gikk rundt med bøssene.

Etter møtedelen var det tid for litt lek og moro, og det var en lattermild ungeflokk som så de voksne velte på gulvet i den ene leken. Etter å ha sunget ”o, du som metter liten fugl” på tegnspråk, var det saft, kaffe og kaker til alle.
Oppdatert 02.05.05
Comments