Informasjon‎ > ‎Arkiv‎ > ‎

Musikalsk storbesøk

Den siste helga i februar fikk vi musikalsk storbesøk på Hamar. Fra Kongshaug Musikkgymnas i Hordaland kom en gruppe som kunne bidra med masse godt for både ører og sjel.

Av Ole Kristian Sameien
F.v: Tore (gitar), Silje (vokal), Anker (vokal og gitar), Kristian (tangenter) og Bjørnar (bass). Utenfor bildet satt Kurt og spilte trommer.
F.v: Tore (gitar), Silje (vokal), Anker (vokal og gitar), Kristian (tangenter) og Bjørnar (bass). Utenfor bildet satt Kurt og spilte trommer.
www.kongshaug.no
Teamet ankom Hamar i strålende solskinn fredag ettermiddag. Da hadde de vært på turné fra Vestlandet via Sørlandet og Oslo. Fredag kveld besøkte de Freak i Hamar Frikirke. Der bidro de med både soloinnslag og lovsangsledelse. Teamleder og ungdomarbeider på Kongshaug, Anker Gunnar Turøy hadde en flott andakt om hva det vil si å være ”i Kristus”.

Etter møtet dro det meste av teamet sørover igjen til Oslo. Der var de med på ungdomsmøtet i Misjonssalen på lørdagskvelden. Men heldigvis var det ikke bare ungdommene i Frikirka som fikk høre gjengen fra skolen som ligger i Lepsøy i Os kommune. Søndag kveld var de tilbake i Hamar, denne gangen for å synge og spille på søndagsmøtet i Misjonssenteret. Der ble det både instrumentalinnslag, barnesanger, soloinnslag og drama. Også denne gangen spilte gruppa til allsangen.

Fra Drammen hadde utsynjournalisten Alf Gjøsund tatt turen for å tale. Han prekte engasjert over temaet ”Grenseløs kjærlighet”. Selv om det var vinterferie og mange av de faste møtegjengerne var bortreist, var det en god flokk som var samlet i Misjonssenteret.

Undertegnede vil gjerne bringe en stor takk til både Alf og gjengen fra Kongshaug!
Oppdatert 27.02.06
Comments