Nyheter‎ > ‎

Bibelkvelder med Curt Westman

lagt inn 10. aug. 2010, 13:25 av Ole Kristian Sameien
Tre torsdager i september blir det inspirerende bibelkvelder med forkynneren Curt Westman. Hovedtemaet for bibeltimene er "Et liv i tro - et liv i troskap". Etter undervisningen blir det servert enkel kveldsmat. Tema for bibelkveldene er:
  • Torsdag 2/9: "Be om nåde til å handle i tro" (2Kong 13,14-20)
  • Torsdag 16/9: "Han tier - i kjærlighet" (Sef 3,16-17)
  • Torsdag 30/9: "To ting ber jeg deg om..." (Ord 30,5-9)

Hvem er Curt Westman?

Curt er svensk, bor i Tønsberg og jobber som forkynner i NLM. Han har tidligere vært leder for i Åpne Dører i Norge, og han har gjennom dette arbeidet fått mange kontakter blant de kristne i Øst-Europa. Curt har også lang erfaring innen radiomisjon, der han blant annet har stått bak den svenske versjonen av radioserien "Veien gjennom Bibelen".

Curt fikk en radikal omvendelse. Han hadde akkurat sonet to år i fengsel da han ble en kristen. Han forteller at det skjedde i en periode hvor alkoholen virkelig var i ferd med å få overtaket i livet hans. En stammende jente vitnet for ham på gaten, Curt bannet tilbake, men begynte etter hvert å tenke over hva han hadde hørt og hvem han hadde hørt det fra. Hvorfor ville denne jenta, som hadde så vanskelig for å snakke, stille seg fram på denne måten?

I tiden som fulgte fikk Curt høre flere vitnesbyrd. Etter hvert begynte han å be og lese i Bibelen. Det første han leste var Jesaja 1,18, om syndene som skal bli hvite som snø. Curt fortsatte å lese i Jesajaboken, da han kom til kapittel 6 stod det at Herren ville ha noen å sende. Selv om han ikke var noen kristen da han leste dette, visste han at det handlet om hans liv. Gud ville sende Curt.

Siden har Curt Westman reist land og strand og undervist ut fra Bibelen. 

Velkommen til inspirerende og god bibelundervisning i september!
Comments