Nyheter‎ > ‎

Endelig nytt forsamlingslokale

lagt inn 29. sep. 2010, 01:17 av Ole Kristian Sameien   [ oppdatert 29. sep. 2010, 01:35 ]
I over sju år har vi vært på utkikk etter et nytt forsamlingslokale! Mange potensielle eiendommer er blitt vurdert gjennom årene, og noen av disse var vi nær på å kjøpe, men nå er endelig forsamlingslokalet i boks! Mandag 27. september ble kontrakten signert, med overtakelse 1. oktober 2010! Det skal gjøres en del oppussingsarbeider før vi kan flytte inn i de nye lokalene, men vi håper det ikke er lenge til vi kan ta bygget i bruk.

Siden høsten 2009 har det vært kontakt med selgeren for å kjøpe eiendommen Stormyrvegen 11-13. Men det var ikke før Ormseter AS, med NLM som hovedaksjonær, ble aktuell som kjøper, at prosessen fikk vind i seilene. Løsningen innebærer at NLM Hamar Misjonsforsamling blir en av flere leietakere i Stormyrvegen. 

Det blir et stort og tjenlig lokale forsamlingen får ta ibruk på Stormyra. Det blir rikelig plass til forsamlingens barne- og ungdomsarbeid. Det blir også god plass til å utvide virksomheten i fremtiden. Vi tror også plasseringen er god og strategisk i sentrum av bebyggelsen i Hamar.

Stormyrvegen 11

Kjøpet finansieres hovedsaklig med lån i banken. Midler fra salg av Misjonssenteret og en leilighet misjonen har arvet blir gitt som et rentefritt lån til Ormseter AS. Driften av bygget skal finansieres ved faste leieinntekter. Etablering av en gjenbruksbutikk vil være en viktig faktor for å sikre inntekter til både bygget og misjonen. 

Vi vil spesielt takke Tore Marthinsen og Ole Wang Bråthen for solid innsats så lang, og be forsamlingen om å huske på prosjektet i fortsatt forbønn og givertjeneste. 

Målfeiring

Fredag 1. oktober kl 17:30 inviterer vi til målfeiring i de nye lokalene. Det blir omvisning, informasjon og en kakebit. Velkommen!
Comments