Nyheter‎ > ‎

Førjulshelg og julemesse

lagt inn 23. nov. 2011, 08:04 av Ole Kristian Sameien   [ oppdatert 25. nov. 2011, 01:45 av Marte Vikanes Sameien ]
26.-27. november blir det førjulshelg i Brukshuset! Vi legger opp til mange fine arrangement, der julemessa blir et høydepunkt.

Julemessa er på lørdagen, starter kl. 11 og varer til kl. 15. Programmet for dagen ser omtrent slik ut: 

  • 11:00 Dørene åpner
  • 12:00 Ord for dagen ved Ole Kristian Sameien og sang av Hamar Gospelkor
  • 13:00 Mannekengoppvisning ved Gjenbrukshallen
  • 14:00 Sang av Kidspiration og Brødrerøster

Det blir åresalg og trekninger mellom innslagene fra scenen. Vi oppfordrer alle som hører til i forsamlingen til å ta med seg en gevinst eller to til åresalget (verdi ca. kr 40,-). Gevinster kan leveres torsdag og fredag under dugnaden, eller lørdag fram til kl. 11:30.

Ellers blir det salg av kort, Mongolia-varer, kristne bøker, CDer og DVDer m.m. Det er åpen kafé hele dagen og egne aktiviteter for barna. Inntektene fra årets julemesse går til et helseprosjekt i Mongolia.

Adventssamling

Søndag 27. november blir det adventssamling for alle generasjoner i Brukshuset kl. 11. Gry Sæther har andakt: "Jesus og den store gaven". Det blir kaffe og noe å bite i etter møtet. English translation. Åpent bokbord etter møtet.

Lovsangstoner i julenatt

Søndag kveld holder Tove og Jan Honningdal m/ venner julekonsert i Brukshuset kl. 18. Det er gratis inngang, men det blir tatt opp en kollekt under konserten. Salg av kaffe / kaker og bøker etterpå. Konserten er i regi av Predikantringen i Hamar og omegn. Her kan du høre smakebiter fra konserten:

Comments