Nyheter‎ > ‎

Gaustad blir regionleder

lagt inn 9. okt. 2009, 04:02 av Ole Kristian Sameien   [ oppdatert 15. okt. 2009, 13:20 ]
Jarleif Gaustad (33) er ansatt som regionleder i Region øst. Denne regionen vil strekke seg fra Vestfold til svenskegrensa og blir den mest folkerike av NLMs sju planlagte regioner med 2,3 millioner innbyggere.

Den nye regionlederen har vært ansatt i NLM siden 1995. Han begynte som ettåring i Oslo krets der han senere var barne- og ungdomsarbeider. Fram til siste årsskifte var han leder for NLM Ung i Oslo og Drammen krets, og i januar i år overtok han som kretsleder i Vestfold. Jarleif Gaustad tiltrådte stillingen som regionleder i begynnelsen av denne måneden. Han er gift og har tre barn.

– Det er veldig spennende å gå løs på denne oppgaven, ikke minst fordi en slik strukturendring gir oss muligheter til å se på hvordan vi legger opp arbeidet og prioriterer ressursene. For meg er det viktig å løfte arbeidet lokalt og lage en struktur som er bærekraftig i årene som kommer, sier Jarleif Gaustad.

Gaustad viser til at mye av arbeidet i NLM i dag blir båret av voksne og eldre mennesker. – Denne generasjonens innsats og giverglede må vi ikke glemme, men vi vil prøve å overføre noe av dette engasjementet til yngre mennesker. Skal vi som organisasjon overleve, må vi fokusere på nye generasjoner.

Det er kretsene Vestfold, Oslo og Drammen, Hedmark og Oppland som fra 1. januar 2010 blir til Region øst. I disse kretsene er det i dag til sammen rundt 500 foreninger og lag. Regionkontoret blir lagt til Sinsenveien 25 i Oslo der NLM har sitt hovedkontor.

(Kilde: Arne Sæteren | Utsyn.no)
Comments