Nyheter‎ > ‎

Glorias gir ut CD

lagt inn 9. des. 2015, 10:23 av Ole Kristian Sameien
Gloria Tumansery avsluttet et treårig masterstudium i Hamar sommeren 2015. Mens hun bodde her, hadde vi stor glede av hennes vakre sang, både på møtene i Brukshuset og som solist i Hamar Gospelkor. Siste uken før hun returnerte til Indonesia, fikk vi spilt inn fem av sangene på hennes repertoar. Nå er EPen kommet fra trykkeret, og CDen er blitt en vakker liten perle.   

Hele CD-prosjektet er blitt til ved stor dugnadsinnsats. Takk til Ole Gjøstøl for nydelig pianospill og god produksjon og mix. Takk til Marte og Ole Kristian Sameien for initiativ, koring, coverdesign og praktisk tilrettelegging. Takk til fotograf Elin Bergendahl for nydelige bilder. Takk til Ragnar Løsnesløkken og Thomas Gallatin for flott spilling. Takk til Edru Livsstil Hamar og Norea Mediemisjon for økonomisk støtte til prosjektet. Og mest av alt takk til Gud, som har gitt Gloria en fantastisk stemme, og som sendte henne på utlån til Hamar i tre år! Vi håper at sangene kan bli til stor velsignelse for alle som hører på!

Når du kjøper denne CD’en, støtter du arbeidet til Norea Mediemisjon i Indonesia. Norea samarbeider med organisasjonen Studio Sentosa, som driver et omfattende arbeid for å spre det kristne budskapet gjennom radio, TV og Internett. Studio Sentosa sender på 90 radiostasjoner og kan nå 2 millioner lyttere fra sin egen lokalradio i Batu. Mediesenteret lager også programmer til lokal- og regional- TV, og nå vil Studio Sentosa dessuten sende på nasjonalt TV.

CD’en distribueres av Norea Mediemisjon, og kan bestilles på: www.norea.no

CDen kan også kjøpes i Brukshuset Hamar. 
Comments