Nyheter‎ > ‎

Julegaven 2016

lagt inn 8. des. 2016, 08:59 av Ole Kristian Sameien
I høst vedtok styret for NLM Hamar Misjonsforsamling å arrangere “Åpen dag” i Brukshuset i stedet for Julemesse. Lørdag 26. november ble salg av kaker, mat, årer og lodd, byttet ut med gratis grøt og korsang! Det var mye folk innom i Brukshuset, og vi har fått mange tilbakemeldinger om at dette var et godt og positivt tiltak. 

Julemessa har i mange år vært en viktig inntektstkilde for oss. De siste årene har julemessa bidratt til at vi har kunnet sende rundt kr 70.000,- videre til NLMs ytremisjonsarbeid, og vi er takknemlige for den fantastiske innsatsen som er gjort i mange år! Men ofte har det vært mange av de interne i forsamlingen som både har stått for produksjon og innkjøp av genvinster og kjøp av lodd. Julemessa har også vært et ressurskrevende arrangement når det gjelder frivillige, særlig siden mange i forsamlingen bidrar til ukentlige “julemesser” i gjenbruksbutikken, som går mot et fantastisk resultat i år! Derfor tror vi endringen til et litt enklere arrangement, der vi fortsatt samler folk i Brukshuset til førjulshygge og relasjonsbygging, er et skritt i rett retning. 
Men hva gjør vi med forsamlingens ansvar for å samle inn til misjonen? Hovedkontoret til NLM har for tiden en litt utfordrende økonomisk situasjon på grunn av stor aktivitet (mange utsendinger) og svak kronekurs. Styret vil derfor utfordre oss alle som går i eller har en relasjon til forsamlingen til å tenke igjennom hva vi normalt ville brukt på julemessa (kakebaking, gevinstkjøp, loddkjøp osv.), og vurdere om vi kan gi en “julegave” til misjonen. “Julegaven” vil være en øremerket innsamling som sendes rett videre til NLMs hovedkasse. Vil du være med på dette? Det er flere måter å gi julegaven på:

Bank: Du kan gi rett til NLM Hamar Misjonsforsamling sin konto: 1503.45.34133 og merke innbetalingen med “Julegave 2016”. 
Vipps: Du kan “vipps’e” gaven din til vår konto med mobilen din! Velg “send penger” og søk opp “NLM Hamar”. Merk innbetalingen med “Julegave 2016”.

Ennå mye ugjort (2016) from NLM web-tv on Vimeo.

Comments