Nyheter‎ > ‎

Målfeiring

lagt inn 6. okt. 2010, 01:00 av Ole Kristian Sameien
Når det scores viktige mål i fotball, er det vanlig med en eller annen målfeiring. Fredag 1. oktober var det tid for vår målfeiring i de nye lokalene i Stormyrvegen. 

Det var en fin flokk på ca. 50 som på nokså kort varsel troppet opp i foajéen for å få se bygget som skal bli forsamlingens nye "hjem". Tore Marthinsen, som på mange måter har ledet prosessen de siste månedene, orienterte de frammøtte om bygget og planene. Ole Wang Bråthen, styreleder i Ormseter AS, som kjøper lokalet, fikk også ordet. 

Etter orienteringen var det tid for omvisning. Turen gikk først inn i hallen som skal bli møtesal. Videre vandret vi inn i det som sannsynligvis blir gjenbruksbutikk før vi endte opp i hallen som skal leies ut eksternt. Barna som var med på omvisningen var begeistret for den store uteplassen, som gir gode muligheter for både lek og fotball. Før vi gikk inn igjen, stilte vi oss opp til fotografering foran bygget (se bildet).

Vel inne igjen ble det satt av tid til bønn og sang før feiringen fortsatte med kakespising. Det var kjøpt inn en marsipankake for anledningen med teksten "Endelig!". Det har vært en årelang prosess så langt, og kjøpet av Stormyrvegen 11 er en viktig milepæl i å skaffe forsamlingen et nytt sted å komme sammen. 

Selv om vi feiret at bygget er kjøpt, er vi ennå ikke på plass i nytt hus. Nå settes det igang konkret planarbeid for å bygge om og pusse opp bygget. Vi kan ennå ikke si når vi kan ta alt i bruk, men det trenger ikke å bli lenge til vi flytter møtene inn i deler av bygget. Vær med å be for den videre prosessen!

Målfeiring

Comments