Nyheter‎ > ‎

Nyhetsbrev Café Uno, sommeren 2011

lagt inn 15. jun. 2011, 09:14 av Halvard Furnes   [ oppdatert 15. jun. 2011, 10:56 av Ole Kristian Sameien ]
Hei alle sammen. Jeg vet det er altfor lenge siden forrige nyhetsbrev. Grunnen er ikke at det ikke skjer noe som helst, men at mye av det som rører seg for tiden rett og slett ikke egner seg på trykk. Ungdommers innerste tanker og følelser, og ikke minst utfordringer, er ikke noe vi sprer rundt oss til hvem vi enn måtte møte.
Vi har og har alltid hatt noen spesieller hjerte-barn, og de ber vi for, snakker vi med og følger opp. Hver på sin måte. Derfor er det viktig at dere er med og fortsetter å be for oss, vi trenger massemasse tålmodighet og visdom!

I vår har det vært ungdoms-alpha kurs hos Linn og Geir Byberg, der flere av ungdommene har vært med. Det er spennende å se at de får opp øynene for en annen type Gud enn de hadde forestilt seg :)
Vi hører at praten rundt bordene på UNO ofte handler om Gud, og det er ikke først og fremst kirke-ungdommer som drar igang diskusjoner.

Etter jul har vi hatt en del kjipe frafall i "bakteppe-staben" vår. Birgit har vært trofast hver tirsdag og torsdag siden vi åpnet UNO for fire år siden. Hun har bakt brownies, kuttet grønnsaker og laget mat før vi åpner på ettermiddagen. Men etter jul sluttet hun. Vi trenger derfor flere som ønsker å dedikere seg til denne oppgaven fra midten av august!
Det er en liten gjeng med godt voksne damer som møtes på formiddagen, og etter de er ferdig med oppgavene sine (handle, bake, vaske... hva det måtte være) setter de seg ned og drikker kaffe og ber for UNO! Fantastisk!! Vil du være med på dette, så ta kontakt med meg, så tar vi en prat!!

Vi mistet også en trofast og god vaskedame og bønnestøtte, da Siri brått døde i vår. Vi har fortsatt to vaskehjelper igjen, men den ene flytter til høsten, og den andre har full jobb og trenger noen å dele oppgaven med. Jo flere, jo bedre! Dette er en fantastisk mulighet til å bidra med noe kjempeviktig uten at du trenger å "synes". Det er også veldig fleksibel arbeidstid, det eneste vi trenger er at det er vasket før vi åpner igjen neste gang.

Ellers så har vi hatt en bra stab den siste tiden, og fra høsten har vi en veldig god og stødig stab. Det er godt å vite hva man har i sikte! Og det gir oss flere muligheter til å gi ekstra inn i det vi holder på med. Nå går det mot sommeren, og vi kommer til å holde stengt i juli. Forhåpentligvis kan vi holde åpent frem til da... vi følger med på flom-varsel!

Ellers så holder vi oppe som vanlig, serverer knallgode smooties, iskaffe og smil :)


Vi ønsker dere en knallgod sommer, og Guds rike velsignelse!!
Mvh. Linn Sigurdsen


Strandgt. 53, 2317 Hamar
Tlf. 45 87 36 58            www.cafeuno.no
Kontonr. 1822 27 84812
Våre åpningstider er: tirsdag og torsdag kl.15-22, lørdag kl.17-24