Nyheter‎ > ‎

Nytt møtetidspunkt

lagt inn 21. apr. 2010, 06:53 av Ole Kristian Sameien   [ oppdatert 21. apr. 2010, 07:03 ]
Møtetidspunktet for søndagsmøtene våre har vært diskutert i lengre tid. Vi har de siste årene hatt formiddagsmøter og ettermiddagsmøter annenhver uke. Dette har fungert tålig bra, men vært en utfordring for de som ikke har hatt mulighet til å "følge med" fra uke til uke. 

Det har vært en lang prosess, og styret har forsøkt å få så mange innspill som mulig. Høsten 2009 ble det derfor besluttet at en endelig avgjørelse må forankres i forsamlingens overordnede strategi. Dette ble vedtatt som en del av vedtektene på årsmøtet.

Det nye styret hadde møte 20. april, og besluttet å innføre formiddagen (kl. 11) som fast møtetidspunkt for søndagsmøtene fra og med mai 2010. Enkelte søndager vil vi legge opp til arrangement på ettermiddag / kveld (konserter, sangkvelder, o.l.). Styret ønsker å evaluere ordningen høsten 2010. 

Styret mener familiene er viktig målgruppe for forsamlingsarbeidet, ikke minst i forhold til de frivillige som bidrar i møtene og på Maksklubben. Formiddagsmøter synes å være det som passer best for denne målgruppen, og vi har registrert det siste året at det faktisk er gjennomsnittlig flere på formiddagsmøtene enn på ettermiddagsmøtene.
Comments