Nyheter‎ > ‎

PREP-kurs

lagt inn 13. okt. 2010, 02:40 av Ole Kristian Sameien

Også i høst blir det mulig å få med seg samlivskurset  PREP i Hamar Frikirke (Skolegaten 23 i Hamar). Kurset går over tre kvelder fra kl. 18:00-21:30. Kurskvelder er torsdagene 28. oktober, 4. november og 11. november. Kursholdere er Bodhild og Jan Sæthren, Reidun og Harald Nyen, og Trond Sæthren. 


På et PREP-kurs er det både humor og alvor. Det vil handle om kjærlighet, forventninger, glede, moro og vennskap, men aller mest om god kommunikasjon.


Målet er at par skal lære å kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og få noen verktøy til å forbedre kommunikasjonen og til å løse problemer.

PREP er en forkortelse av den amerikanske betegnelsen Prevention and Relationship Enhancement Program. På norsk: Et forebyggende program som styrker samliv. PREP ble skapt i USA rundt 1980, og blir stadig videreutviklet på bakgrunn av ny forskning. PREP er oversatt og bearbeidet for norske forhold av Samlivssenteret ved Modum Bad. 
PREP-kurs finnes i hele Norge, med kursledere som har fått opplæring gjennom Samlivssenteret. Du kan lese mer om PREP her.

Pris og påmelding

Det er plass for maks 12 par i kurset, så det er bare å forte seg med påmeldingen. Fristen er 18. oktober! Kursavgiften er kr 750,- per par, og inkluderer mat og kurshefte. For informasjon og påmelding, ring 47027902 eller send en e-post til jangsaet@frisurf.no

Comments